Henkilö- ja tuotevideo

Video on tehokkain tapa tuoda palvelusi esille kiinnostavalla tavalla. Tunnetta luomalla, mielenkiintoa herättämällä ja oivalluksia synnyttämällä jätät ihmisiin vahvan ja positiivisen muistijäljen. Laadukas video tuo brändillesi vahvaa nostetta.
Jokaisen yrittäjän tulisi markkinoida itseään jollain tavoin. Olisiko kannattavinta valita tutkitusti tehokkain tapa – video?
Hyvin suunniteltuna on mahdollista saada kiinnostava ja luova video ilman suurta hintalappua. Pitkä kokemus videotuotannoista auttaa keskittymään olennaiseen. Oikealla tavalla jaettu ja hyvin suunniteltu video tuo sinulle rahasi takaisin moninkertaisesti. Verkkosivuille video tuo lisää kävijöitä, Facebookissa ja Instagramissa saat pienillä kustannuksilla paljon näkyvyyttä.
Video on tietynlainen käyntikortti, siinä on vain paljon enemmän kosketuspintaa itseeni ja elämääni. Olen ajatellut, että ehkä ihmisen on näin helpompi lähestyä minua.
– Ami Tuomarila (Lue koko tarina)
Videon suunnittelussa syntyy paljon muutakin kuin kuvaa ja ääntä. Viestiäsi kiteyttäessä syntyvät ajatukset ja oivallukset auttavat ymmärtämään oman palvelun olemassaolon perusajatuksia.
Videon tekemisellä oli suurempi merkitys kuin vain myynnillinen näkökulma. Se kasvatti minua yrittäjänä ja sai minut huomaamaan omat vahvuuteni ja pohtimaan yritykseni viestiä syvällisemmin.
– Merja Takamäki (Lue koko tarina)
Videolla markkinoiminen sopii kaikille. Yksin yritystä starttaavasta yrittäjästä lähtien. Olemme paketoineet tuotannon järkevän kokoiseen pakettiin.
0
Hinta alkaen
OPTIOT
  • Maskeeraus
  • Spiikkeri
  • Animaatio
  • Graafinen suunnittelu
  • Markkinoinnin kohdentaminen
  • Analytiikka
Hinnat eivät sisällä alv 24%. Laskutuksesta 50% laskutetaan kun tuotanto alkaa. Loput videon valmistuessa. Tuotanto tehdään yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti. Lisätyöt laskutetaan tuntihintaan 125€/h.
 
Ota siis rohkeasti yhteyttä! Kysyminen ei maksa mitään.
2017-05-08T05:48:43+00:00 May 7th, 2017|