Ihminen tavattavissa mentor – Ami Tuomarila

Ami Tuomarilan henkistä matkaa kuvaava kolmiosainen videosarja on nyt viimeistä osaa vaille valmis. Henkinen matka varmaankin tulee jatkumaan ja sitä prosessia on osana ollut tukemassa videoiden tuotanto. Sen lisäksi, että videot on loistava tapa tuoda asiaansa tai osaamistaan esille, niin se voi olla tehokas työkalu oman päämääränsä löytämisessä. Voit lukea videosta Amin kotisivuilta. www.amitavattavissa.fi

Amin palaute videoiden teosta:

KUVAAJA Ilari Laine on edellä kävijä, hän on ollut sitä aina. Videoita tehdessämme olen aina voinut luottaa siihen, että saan esittelyn alan uusimmista virtauksista ja ideoista mitä juuri nyt maailmalla on käytetty.

Olemme oppineet antamaan prosessissa tilaa toisen luovuudelle, tästä olenkin ollut erityisen iloinen ja kiitollinen. Hyvässä hengessä intuitio on päässyt esiin ja näin ollen olemmekin saaneet enemmän kuin osasimme odottaa, siitä tulikin ”taidetta” on usein ääneen sanottu.

Ihminen tavattavissa mentorina olen halunnut tehdä videoita jakaakseni omaa tarinaani, kertomustani kuvan ja musiikin välityksellä. Paljon on tullut palautetta hienosta kuvauksesta ja liikuttavasta elämäntarinasta, jota vasten ihmiset ovat voineet peilata omaa matkaansa ja saaneet mahdollisesti uusia oivalluksia.

Video on tietynlainen käyntikortti, siinä on vain paljon enemmän kosketuspintaa itseeni ja elämääni. Olen ajatellut, että ehkä ihmisen on näin helpompi lähestyä minua.

Kiitos Ile yhteistyöstä joka toivottavasti jatkuu…

Terv. Ami Tuomarila

 

 

2017-03-31T06:43:26+00:00 March 30th, 2017|